En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum alır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Her çağ boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut gayrı bir müşkül bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın bapları olarak da malum ivedi çıkış kapılarının hangi malzemeden yapılması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli peklik seviyeleri kamu belirli standartlar gözetilerek gestaltlmalıdır.

Belirtilen merdivenler genelde mimarinın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir vaka takkadak çatı deruninden kolay ve emniyetli kaçışın sağlanması kucakin örgülırlar. Yasal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında binada bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi Yangın Kapısı Fiyatları sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen bölgelere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page